RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Побили і зарізали: в Києві сталося жахливе вбивство через жінку

У четвер, 2 вересня, в Голосіївському районі Києва від ножового поранення та інших тілесних ушкоджень помер чоловік.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Києва.

Правоохоронцям стало відомо, що в одній із квартир на Голосіївському проспекті побили чоловіка та нанесли ножове поранення. Там квартирі правоохоронці виявили та затримали двох жінок та чоловіка. Також поліцейські затримали авто з двома чоловіками в салоні. З’ясувалося, що вони автомобілем хотіли доставили до медзакладу чоловіка з ножовим пораненням. Згодом потерпілий помер.

Як пише dtp.kiev.ua, між чоловіками виник конфлікт, як каже затриманий, через жінку. Його опонент завдав йому численні удари, і, аби захиститись, другий дістав ніж. Сам чоловік каже, що вдарив ножем у ногу, однак, за словами лікарів, у постраждалого було поранення у живіт. Він втратив багато крові і помер по дорозі у лікарню. Підозрюваного затримано, він свою провину визнає, однак каже, що не хотів вбивати, лише захищався. Жінка, через яку ймовірно стався конфлікт також дала свідчення і, попередньо, мала ознаки сп'яніння.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у столиці під час конфлікту чоловік завдав смертельні поранення ножем своєму знайомому.