RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Відкрив пиво і почав попивати: в Києві водій прямо в маршрутці почав розпивати алкоголь, відео

У Києві водій маршрутного таксі нібито купив під час робочої зміни банку пива і почав його "попивати" прямо під час руху з пасажирами.

Відео опублікувала в соціальній мережі Facebook на сторінці спільноти "ЛІСОВИЙ МАСИВ" киянка Тетяна Бойко.

Інцидент стався 3 вересня. За її словами, вона їхала в маршрутці №242. На зупинці "Блокбастер" водій нібито вийшов з пакетом в магазин, після чого повернувся в кабіну і поклав його під сидіння. Пізніше, як стверджує жінка, маршрутчик дістав з нього банку пива і почав його "попивати" прямо під час руху з повним салоном пасажирів.

При цьому киянка стверджує, що у чоловіка немає одного ока. За її словами, вона була шокована побаченим, через що не встигла вчасно дістати смартфон, щоб зафільмувати момент вживання алкогольного напою. На кадрах і справді видно, як водій сперечається з кимось із пасажирів, але ніякого пива ні в його руках, ні біля нього, немає.

"Вчора (03.09.21) їхала в маршрутці 242. Водій на зупинці Блокбастер зупинився і пішов з пакетом в магазин, повернувшись поклав його під сидіння, пізніше помітила що він дістав звідти банку з пивом, відкрив і почав мовляв в тиху попивати його, до того ж він без одного ока. Від шоку не встигла зняти як він його пив. Але чесно кажучи я з цього афігела", - написала Тетяна.

У коментарях під публікацією люди розділилися в думках. Одні повірили жінці на слово, інші засумнівалися і зазначили, що не можна нічого однозначно стверджувати, так як процес вживання алкоголю водієм не зафільмовано. Також один з коментаторів зазначив, що акцентування уваги на відсутності одного ока у чоловіка можна розцінювати, як дискримінацію.

У будь-якому випадку, навіть якщо факт вживання пива за кермом був, зараз вже важко буде щось довести. В описі до відео жінка сказала, що інцидент стався 3 вересня, а ролик був опублікований лише через 3 дні.

Раніше ми також повідомляли про те, як в одній з маршруток в Києві помітили незвичайну "інновацію", відео.