RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Жила в наметі, хоч і був свій будинок: нові подробиці вбивства жінки в Києві

37-річна Оксана Кеня, тіло якої виявили на Оболоні на березі Дніпра, тимчасово ночувала в наметі, хоча й мала свій будинок в Чернігівській області.

Про це пише OBOZREVATEL.

Самотня жінка довгий час жила з батьком в приватному будинку в селі Петрівка, яке знаходиться у двох сотнях кілометрів від Києва. У сезон вона збирала ягоди та продавала їх на ринку біля столичної станції метро "Лісова".

Не бомж

Односельці розповіли журналістам, що Оксана жила в наметі, тому що вирішила заощадити та заробити. За їхніми словами, вона працювала на Оболоні касиром і торгувала фруктами.

Жителі Петрівки підкреслили, що жінка не була бомжем, а недавно навіть купила скутер, на якому їздила в Київ.

"Не дивлячись ні на які труднощі - не сумувала. Сміялася. І відчайдушно боролася за нормальне життя. Її у нас дуже любили , - цитує видання слова односельців.

Деталі вбивства

Тіло загиблої знайшли в наметі на березі Дніпра, недалеко від ресторану "Десант" в Оболонському районі.

За словами джерела в правоохоронних органах, вбивця завдав жертві шість ножових поранень: п'ять в голову, а одне - в шию. Також він сказав, що на місці вбивства залишилися сліди застілля.

Співробітники поліції розшукують двох чоловіків за підозрою в скоєнні цього жорстокого злочину: 60-65 років і 25-35 років. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що в Києві чоловік виявив у квартирі свого родича розчленоване тіло жінки - останки знаходилися в холодильнику.