RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Під Києвом загадково помер суддя Печерського суду: що відомо

У суботу, 11 вересня, суддя Печерського районного суду Віталій Писанець, який недавно проводив одне із засідань у справі нардепа Віктора Медведчука, знайдений мертвим в селі Погреби Київської області. Правоохоронці встановили, що він випивав до цього в компанії адвоката і слідчого з Нацполіції.

Про це повідомляє "Страна.UA", посилаючись на свої джерела в поліції.

Вони розповіли, що тіло 53-річного судді виявили вночі в будинку по вулиці Центральній на підлозі вітальні, а на одязі були бурі плями. Видимих тілесних ушкоджень не знайшли. Відомо, що в той вечір суддя відпочивав і випивав з адвокатом Петром Онопенком і слідчим Солом'янського районного управління поліції Євгеном Хоменком.

Труп судді направили в Бровари для встановлення причини смерті.

Судячи зі свідчень його товаришів, у Писанця був того вечора конфлікт з Хоменко, але вдаривши слідчого по обличчю суддя заспокоївся і сварка зам'ялася. Наступні хвилин 40 вони все просто випивали. Але потім у судді пішла кров з носа, він впав, обличчя посиніло. Перша медична допомога від його компаньйонів не допомогла, швидка тільки констатувала смерть.

Як повідомили "Сегодня" поліцейські, які знайомі з матеріалами кримінального провадження, не було бійки або стрільби. Є ймовірність, що у судді відірвався тромб.

На даний момент перевіряється достовірність викладу подій Хоменко і Онопенко.

Віталій Писанець днями розглядав відведення іншого судді в справі нардепа Віктора Медведчука.

Нагадаємо, в аеропорту італійського міста Неаполь померла громадянка України Ганна Бурак, яка поверталася з Італії в Україну із заробітків. В аеропорту у жінки невідомі вкрали всі гроші, які вона заробила.