RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві копи піймали педофіла: в туалеті школи поглумився над 8-річною дитиною

У Києві, на Лісовому масиві, чоловік зайшов у школу та зґвалтував в туалеті 8-річну дівчинку. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“До чергової частини Деснянського управління поліції звернулась киянка та повідомила, що у школі на проспекті Лісовий стосовно її 8-річної доньки невідомий чоловік вчинив розпусні дії. На місце події терміново виїхали ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального управління поліції”, - йдеться в повідомленні.

Нелюда знайшли завдяки камерам відеоспостереження. Його затримали на Центральному залізничному вокзалі, коли педофіл намагався втекти.

“Після опитування постраждалої та свідків ми з’ясували, що під час перерви школярка зайшла до вбиральні, де знаходився невідомий. Залякуючи дитину, чоловік скоїв відносно неї розпусні дії. Крики дівчинки про допомогу почули учні старших класів, які намагались затримати правопорушника, але він втік”, - йдеться в повідомленні.

Так киянина, 1971 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Порушник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а на початку вересня поточного року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбещення неповнолітньої.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України – вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи. Наразі готують затриманому повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в нічному клубі під Рівним зґвалтували 13-річну дівчинку.