RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Під Києвом загадково зник чоловік - його шукають четвертий тиждень: фото

В околицях Києва загадково зник чоловік на ім'я Іван Любишкин. Його рідні не можуть його знайти ще з 4 вересня. Вони припускають, що батько частково втратив пам'ять.

Син зниклого чоловіка Денис звернувся до "ТСН" з проханням про допомогу.

Варто зазначити, що 18 вересня Івану Любишкину виповнилося 69 років.

За словами Дениса, його батько працює охоронцем. 4 вересня він повинен був приїхати додому після чергування. Останній контакт з ним був встановлений того ж дня, приблизно о 19:00. Це була звичайна телефонна розмова. Після цього зв'язок з ним перервався. Його не можуть встановити і по нині.

Також Денис зазначив, що після того, як батько не повернувся з чергування, він подзвонив до нього на роботу. Там йому відповіли, що батькові стало погано. Він впав з крісла і знепритомнів, після чого у нього трапився, ймовірно, епілептичний напад. Через деякий час, за словами колег Івана, все пройшло. Коли він остаточно прийшов до тями, то відразу ж вирішив поїхати додому.

У неділю, 5 вересня, Денис пішов в Дарницьке управління поліції і написав заяву про зникнення батька.

Паралельно з цим син зниклого чоловіка разом з сестрою і друзями почали власні пошуки. Завдяки геолокації з його телефону їм вдалося з'ясувати, що батько був у селі Гора. Тоді вони приїхали туди з фотографією. Місцеві жителі підтвердили, що бачили його.

"Потім мені повідомили, що 8 вересня його нібито бачили в лісопосадці в селі Чубинське. Туди відразу поїхала моя сестра", - говорить Денис.

Однак після цього слід Івана зник. Жодної зачіпки не було виявлено і по сьогодні.

При цьому Денис зазначив, що його батько, свого часу, ніс військову службу в Афганістані. Там він отримав дві контузії. Періодично, за словами Дениса, у батька спостерігалися головні болі. Але таке, як випадок на роботі, сталося вперше.

"Ми думаємо, що батько частково втратив пам'ять", - уклав Денис.

Зараз поліція Київської області займається пошуками Івана.

У той же час його син Денис звертається до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу. Якщо кому-небудь відомо хочаб щось - звертайтесь за телефоном: 068-160-76-99, або 102.

Раніше ми також повідомляли про те, як якийсь час назад на Київщині зник підліток, який втікає з дому вже не вперше.