RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Обікрав сусіда по палаті: під Києвом затримали нахабного злочинця, фото

У четвер, 30 вересня, в Київській області затримали зухвалого крадія-рецидивіста з Одеси, який пограбував сусіда по палаті, коли в того була операція.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

52-річний одесит перебував на лікуванні в палаті поруч із 32-річним мешканцем Київщини та почув про заплановану операцію. Він скористався відсутністю чоловіка в палаті, викрав 24 тисячі грн та втік.

Сім'я звернулася до правоохоронців, які знашли і затримали автомобіль крадія. Виявилося, що той неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних правопорушень. На момент вчинення злочину він перебував на умовно-достроковому звільнені.

"Відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк", - додають у поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Солом'янське відділення поліції "зняло" з розшуку крадія, який втік з Києва та переховувався.