RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Обливали водою і тягали за волосся: в київському супермаркеті дівчата влаштували бійку, відео

В Одному з київських супермаркетів трапилася незначна НП за участю двох відвідувачок.

Ролик, зафільмований камерою відеоспостереження, опублікував один з місцевих Telegram-каналів.

На кадрах видно, як в черзі до однієї з кас в "Еко-маркеті" стоять дві молоді жінки, одна з яких викладає продукти з візка. У цей момент та дівчина, яка стоїть в черзі за нею, штовхає візок ногою, від чого він від'їжджає в сторону.

Дівчині, яка підвезла цей візок до каси, така хамська поведінка не сподобалася. У відповідь вона так само штовхнула в ногу свою кривдницю.

Після цього між дівчатами зав'язалася справжня бійка. Відвідувачка, що отримала удар в ногу, облила водою волосся дівчині з візком. Та, в свою чергу, теж не розгубилася і схопила суперницю за волосся.

Спроби "відірвати" одна одній скальп стали взаємними. При цьому обидві жінки ходили з боку в бік і в будь-який момент могли втратити рівновагу, пошкодивши який-небудь товар або елементи інтер'єру супермаркету. Буквально через мить в конфлікт втрутилися сторонні люди та персонал магазину.

Що стало причиною першого удару в візок до кінця не зрозуміло. Можливо, дівчині не сподобалося, що візок стоїть дуже близько до неї. А може вони просто не поділили чергу.

Раніше ми також повідомляли про те, як під Києвом п'яна дружина так сильно хотіла "піти гуляти", що нацькувала на чоловіка копів.