RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Поліція встановлює обставини смерті нардепа: що відомо

У п'ятницю, 8 жовтня, у Дніпровському районі Києва виявили мертвим Антона Полякова, який був народним депутатом України, був виграний з фракції "Слуга народу", а потім входив у групу "За майбутнє".

Про це повідомляє пресслужба поліції.

За попередньою інформацією, чоловіку стало зле в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. Тіло буде направлене на судово-медичну експертизу для визначення причини смерті.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть", - повідомляють правоохоронці.

На місці працюють слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та судово-медичний експерт.

У своєму Telegram-каналі нардеп Антон Поляков опублікував останню новину о 22:52 в четвер, 7 жовтня.

Як повідомляють ЗМІ, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, о 2:10 поліція зупинила таксі за порушення ПДР. На задньому сидінні сидів нардеп Антон Поляков, який погано себе почував. За словами джерела, він був або п'яний, або під наркотиками. Поліцейські викликали "швидку", але врятувати нароного обранця не вдалося.

Нардеп Юлія Гришина повідомила, що Антон Поляков помер о 02:45.

За інформацією джерел УП, таксі чиновник зловив "з руки", а не замовив через офіційну службу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у квітні цього року від ускладнень коронавірусу помер голова Подільського району Києва Віктор Смирнов.