RU  UA

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Стрільба по сім'ї під Києвом: у справі можуть бути замішані великі гроші

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який влаштував стрілянину по сім'ї в Софіївській Борщагівці - у цій справі можуть бути замішані гроші.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Київській області.

Як заявив начальник столичної обласної поліції Андрій Нєбитов, погрози стосувалися цивільно-правових відносин, проте слідство відпрацьовує і інші версії. Водночас стало відомо, що зброя, з якої здійснювались постріли, була переробленою.

Глава обласного главку відзначив, що під час допиту свідків з'ясувалося, що сім'ї надходили погрози "через існуючий борг на суму в 100 тис. доларів". За його словами, потерпілі вказують на конкретну особу, з якою у них триває конфлікт вже кілька років по кредиту, повідомляє УНІАН.

Відзначається, що напередодні події йому погрожували розправою і навіть застосовували фізичну силу, "мотивуючи" повернути борги. Про це повідомляє Telegram-канал "Монастир".

Нагадаємо, інцидент трапився вранці, 12 жовтня. Озброєний чоловік в камуфляжі прогулювався поруч з багатоповерховим будинком, коли з нього вийшли чоловік, жінка і дитина. Вони вже сіли в автомобіль, коли зловмисник підійшов до машини, витягнув зброю і відкрив стрілянину.

27-річний водій автомобіля отримав поранення в ногу, а зловмисник втік з місця злочину. Поліція вже допитала свідків: стало відомо, що сім'я неодноразово отримувала погрози.

Раніше "Апостроф" повідомляв про конфлікт в Дарницькому районі Києва між місцевими та гостями столиці, який закінчився стріляниною і викликом поліції.