RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У Києві знайшли мертвим дипломата: відео та всі подробиці

У суботу, 16 жовтня, у Києві виявили мертвим 60-річного дипломата.

Про це повідомляє ТСН.

За даними журналістів, трагедія сталася на столичних Осокорках. Ім'я загиблого дипломата правоохоронці не розголошують, а в МЗС - відмовчуються.

Відомо, що 60-річного чоловіка без ознак життя виявила хатня робітниця.

"Я погано сплю. Десь об 11-й прокинувся - нічого, о 3-й ночі прокинувся - і нічого не чув. Я з ним не зустрічався, в обличчя його не знаю. Я знав батька добре, він дипломат був. З сином я не знайомий, він був також десь дипломатом, у балтійській десь державі", - розповів сусід загиблого Василь Гордієнко.

Як зазначила поліцейська Анна Зубрєва, чоловік впав зі сходів у власному будинку, в якому проживав один. Згідно з висновком судмедексперта, смерть настала внаслідок закритої ЧМТ.

"Ми попередньо з'ясували, що чоловік впав зі сходів у власному будинку, де проживав один. Потім він підвівся та попрямував до кімнати на другому поверсі, де вже без ознак життя його виявила хатня робітниця", - додала поліцейська у коментарі журналістам.

Прес-служба поліції Києва повідомила, що за фактом загибелі чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 – умисне вбивство із приміткою "нещасний випадок".

До поліції зателефонувала хатня робітниця, яка прийшла прибирати у будинок, де й помітила тіло чоловіка без ознак життя.

Раніше ми розповідали, що у Києві трагічно загинув 24-річний чоловік.