RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Під Києвом син "циганського барона" побив хлопця: в місті спалахнули протести, фото і відео

У неділю, 17 жовтня, в Ірпені під Києвом близько 50 людей вийшли на протестну акцію після того, як роми побили місцевого мешканця.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області

Близько 17:00 на одній з вулиць місцеві мешканці влаштували протест. Учасники використовували димові шашки та викрикували гасла.

"До акції долучились близько 50 громадських активістів, які висловлюють свою позицію щодо діяльності осіб однієї із народностей на території міста", - повідомляють правоохоронці.

Як заявила речниця ГУНП у Київській області Ірина Прянишникова "Суспільному", протест пов'язаний з побиттям ромами місцевого жителя.

"Вчора трапився випадок, коли двоє представників ромської народності завдали легких тілесних ушкоджень одному з жителів Ірпеня. Ми відкрили кримінальне провадження", - говорить вона.

Як повідомляє "Київське чтиво", двоє хлопців-ромів влаштували бійку з 22-річним хлопцем. За попередньою інформацією, поліція затримала нападників, але пізніше відпустила. Нібито один із нападників є сином "циганського барона".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у мережі з'явилося відео, де невідомі знущаються з військових і завдають їм тілесні ушкодження - звинуватили ромів.