RU  UA

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

Всі новини

Маски і сертифікати "не потрібні": в центрі Києва ресторан відмовився виконувати карантинні вимоги

У центрі Києва один з ресторанів оголосив, що не вимагатиме від гостей носіння масок або сертифікатів про вакцинацію. Його вже закрили, за словами киян.

Про це повідомляє Kievmap.

Вегетаріанський ресторан оголосив, що буде пускати всередину відвідувачів без маски. Вимогу про надання "коронавірусних" сертифікатів в "червоній" зоні вони також будуть ігнорувати. Керівництво посилається на Конвенцію про захист прав людини і основних свобод і закон про захист прав споживачів.

"Дотримуючись принципів недискримінації, поважаючи права і свободи людей, запрошує всіх наших гостей, незалежно від наявності маски або вакцинації, які взяли на себе особисту відповідальність за своє життя і здоров'я...", - написано в оголошенні біля входу.

Деякі користувачі соцмереж підтримали керівництво, але реакція була переважно негативною. За словами киян в соцмережах, ресторан вже закрили.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Міністерство охорони здоров'я України почав боротьбу з так званими "антівакцінаторами". Переважно увагу звертають на лікарів.