RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві десятки тисяч людей майже добу сидять без води: фото та деталі масштабної НП

У суботу, 6 листопада, у Святошинському, Солом'янському та Голосіївському районах Києва через прорив труби десятки тисяч людей сидять без води майже добу.

Як повідомили "Апострофу" в контакт-центрі Києва, відбувся прорив магістральної труби 1400 мм на окружній дорозі. Воду обіцяли дати о 12:00, потім переносили на 15:00, далі на 18:00, а тепер кажуть про 23:00.

У групі в Facebook "Борщагівка" жителі міста скаржаться на відсутність холодної та гарячої води на Борщагівці.

"Сьогодні самий трендовий спосіб знайомства - вийти з баклажкою, побачити об'єкт і запитати: а де ви воду брали? А потім: ой, довела влада країну... ( то вже від віку залежить)", - йдеться у повідомленні.

Фото:facebook.com/Надежда Надеждина

Також кияни пишуть гнівні коментарі "Київводоканалу" під постом про перехід на європейські методи очищення води та поступову відмову від хлору для забезпечення мешканців якісною питною водою.

"Київводоканал" пише на своєму сайті, що через ліквідацію пошкодження на водоводі великого діаметру Д=1400мм по Великій Кільцевій дорозі 5 листопада з 12:00 до кінця доби 6 листопада знизять тиск в зовнішніх водопровідних мережах на житлових масивах за такими мікрорайонами: Микільська Борщагівка, Південна Борщагівка, Теремки-1, Теремки-2, Феофанія, Голосіїв, Батиєва Гора, Залізничний масив, Олександрівська Слобідка, Солом’янка, Першотравневий масив, Чоколівка, Відрадний.

"Автоцистерни з питною водою знаходяться за адресами: Зодчих, 60-60а; Якуба Коласа,14; Кольцова,17, Гната Юри 1/11, Яблунева,11 (Софіївська Борщагівка)", - додали у водоканалі.

Зона зниження тиску при аварійному відключенніФото: Київводоканал

Фото:facebook.com/Надежда Надеждина

Фото:facebook.com/Надежда Надеждина

Нагадаємо, в ніч 20 жовтня в Голосіївському районі Києва автомобіль водоканалу провалився під асфальт.