RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Загибель поліцейського у Києві: хуліганів відправлено за ґрати

У Києві правоохоронці взяли під варту фігурантів загибелі поліцейського в ДТП на бульварі Перова.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Трагедія сталася у суботу, 20 листопада. За даними матеріалів слідства, того дня, близько 23:00 години підозрювані, перебуваючи біля зупинки громадського транспорту, в ході конфлікту, що раптово виник, завдали дерев'яним бруском удару в область голови 23-річної дівчини, внаслідок чого остання отримала тілесні ушкодження і знепритомніла.

Потім зловмисники напали на її приятеля, який став від них тікати – він перебігав дорогу. Перестрибнувши огорожу, потерпілий упав на проїжджу частину бульвару Перова, а підозрювані, у свою чергу, продовжили завдавати удару потерпілому. На це звернув увагу водій таксі – він зупинився, аби припинити протиправні дії.

Підозрювані після цього залишили місце події, проте у той же момент водій іншого автомобіля, минаючи автомобіль таксі, здійснив наїзд на потерпілого, що лежить на асфальті, з подальшим перекиданням автомобіля. Потерпілий помер на місці - ним виявився 25-річний співробітник поліції, який наразі перебував поза службою.

Слідчим суддею Дніпровського районного суду м. Києва задоволено клопотання прокурора та обрано підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Також вирішується питання щодо пред'явлення останнім повідомлення про підозру за ст. 135 КК України (залишення у небезпеці).

За скоєне зловмисникам загрожує покарання до 7 років ув'язнення.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Києвом водій легковика врізався на швидкості у бензовоз. Машина згоріла вщент.