RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ледве не стала другою Зайцевою: у Києві п'яна дівчина на Lexus влаштувала ДТП, фото

Патрульні Києва склали адмінпротоколи щодо місцевої жительки, котра суворо порушила правила дорожнього руху.

Про цеповідомила прес-служба патрульної поліції Києва.

За попередніми даними, жінка за кермом автомобіля Lexus рухалася у темний час доби без увімкнених фар. Інспектори дали їй сигнал про зупинку, але її реакція була протилежною. Водійка прискорила свій транспортний засіб та продовжила рух.

Під час втечі від копів порушниця поставила під загрозу багатьох інших учасників дорожнього руху. Одного з мотоциклістів вона мало не збила. У результаті жінка не впоралася з керуванням та врізалася у припаркований автомобіль Kia.

Але й на цьому все не скінчилося. Після зіткнення, водійка покинула свій Lexus, не поставивши його на ручне гальмо, і спробувала втекти на своїх двох. У цей час її транспортний засіб продовжив самовільний рух. На щастя, правоохоронці швидко наздогнали порушницю та зупинили її автомобіль.

З перших хвилин спілкування інспектори помітили у водійки явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти тест на стан сп'яніння в установленому законом порядку громадянка відмовилася.

Telegram-каналу "Київ Оперативний" вдалося з'ясувати особистість порушниці. Нею виявилася Аліна Сергіївна Ярцева 1992 року народження.

"UPD: Тьотьою-мотею, яка хотіла стати Зайцевою – 2, і вчора п'яна бігла на Lexus (AX1000KA) виявилася така собі панянка Ярцева Аліна Сергіївна, 1992 року народження…", - написала редакція "Київ Оперативний" в описі до фото.

Раніше ми також повідомляли про те, що деякий час з'явилися нові подробиці про винуватця резонансного ДТП у Харкові Олену Зайцеву, згідно з якими вона може вийти достроково.

Також ми повідомляли про те, як мережа вибухнула через "рай", що розслабляє Зайцеву за ґратами.