RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У центрі Києві провалився асфальт: транспорт ходить зі збоями, фото та відео

У Києві на бульварі Шевченка посеред дороги утворилася яма. Навпроти Бессарабки провалився асфальт. Водії намагалия об'їжджати яму, але одна з машин, як мінімум, встигла зазнати незначних конструкційних пошкоджень.

У зв'язку з аварією на офіційному Telegram-каналі "Київпастранс" повідомляють про деякі перебої у роботі громадського трансопрту.

"Затримується рух тролейбусів №5, 7, 8, 17 та автобусів №24, 114, 118

Затримується рух тролейбусів № 5, 7, 8, 17 та автобусів 114, 118 на бульварі Шевченка, 3, через провал асфальту. На місце направлено відповідальну службу міста.

Рух тролейбусів №5, 7, 8, 17 організовано до вул. Терещенківській.

Рух автобусів №24, 118 організований через вул. Пушкінську - Прорізну.

Рух автобусів №114 у напрямку вул. Милославська організована через вул. Леонтовича – Володимирську – Софіївську”, - написала прес-служба підприємства.

Ще до прибуття комунальників очевидці зробили імпровізовану огорожу із підручних коштів.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Київ Оперативний".


У результаті рух усіма смугами цієї дороги у напрямку Хрещатика було перекрито.

Також Telegram-канал Pavlovsky News опублікував відео, на якому провал тільки починав утворюватися. На кадрах видно, як один із водіїв не помічає цю яму і проїжджає прямо нею. Це призвело до того, що від кузова автомобіля відкололася частина конструкції.

"Деякі водії не встигали відреагувати на появу ями, в'їжджали в неї і пошкоджували автомобілі. Майже відразу перехожі встановили обмеження для проїзду у вигляді бляшаного сміттєвого бака та дерев'яної конструкції. А наш журналіст викликав на місце події поліцію", - написала редакція PavlovskyNews.

Пізніше яма, що утворилася, наповнилася водою. Ймовірно, у підземних комунікаціях стався прорив труби, через що волога розмила частину основи дорожнього покриву.

Відео "Типовий Київ":

Раніше ми повідомляли про те, як днями в Оболонському районі Києва біля ТЦ утворилася величезна діра в асфальті.