RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

​"Мажорне" ДТП у центрі Києва: нове відео багато чого пояснило

У мережі з'явилося відео моменту "мажорної" аварії на площі Перемоги в Києві. Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 12 грудня.

Відео з реєстратора однієї з машин, що потрапила в ДТП, опублікував "Київ Оперативний" у Telegram.

Аварія сталася за участі двох авто: позашляховика Mercedes-Benz та мінівена Volkswagen. На відео видно, що Mercedes рухався на зелений сигнал світлофору і швидкості протаранив Volkswagen, не давши закінчити маневр. Раніше очевидці заявляли, що винуватець ДТП поспішав на червоний сигнал світлофора.

Користувачі соцмереж масово прокоментувати аварію: "За зелене світло питань немає, але навіщо на таран іти?" "3 тонни машина, хоч і швидкість не велика, але на мокрій дорозі спробуй зупинити, не думаю, що він хотів розбити собі "Гелік"" "Він, звичайно, на зелений їхав, але там за таких ДТП менти кажуть, що не дав закінчити маневр. А ті, хто закінчують маневр, могли б подивитися, що праворуч уже зелений і машини почали їхати і не вилазити далі" "Так я ось і питаю: Навіщо він виїхав на перехрестя, якщо не встигав закінчити маневр?" "Один баран на червоний пізд..., а другий чорт з явним перевищенням швидкості їде (відео фахівцем сповільнилися, щоб швидкість не розібрати)".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у неділю, 12 грудня, увечері у центрі Києва сталася аварія за участі позашляховика Mercedes-Benz (AA0007MB) вартістю понад 200 тисяч доларів та авто Volkswagen.