RU  UA

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

У Києві п'яний водій влаштував ДТП та бешкет на місці аварії: фото

На Оболоні в Києві п'ьяний водій влаштував ДТП, а потім відлупцював батька своєї "жертви", який в результаті опинився в лікарні. Поліцейські "загубили документи" під час оформлення ДТП.

Про це повідомляє "Магнолія-ТВ".

Аварія сталася на вул. Олени Теліги. За попереднью інформацією, водій Hyundai Tucson "протаранив" попутній Renault. За словами водія, автомобіль попереду різко загальмував, через що він не встиг уникнути удару.

Так як водійку Renault шпиталізували до лікарні, на місце прибув її батько. Крім того, за її словами, водій Hyundai поводився агресивно. Тим часом водій Hyundai Tucson також викликав "групу підтримки", яка спочатку намагалися домовитися з батьком, щоб не викликати поліцію, а потім відлупцювала батька. Чоловіка шпиталізували до лікарні після доньки.

Пізніше прибули правоохоронці, які помітили ознаки сп'яніння у водія Hyundai. Він також їх запевняв, що це жінка з батьком напали на нього. Згодом чоловік вирішив теж поїхати до медустанови.

Цікаво, що під час оформлення ДТП у поліцейських поцупили документи на обидві машини. Родина кермувальниці Renault зателефонувала на гарячу лінію поліції, де повідомила про халатне ставлення до роботи. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що п'яний чоловік чиновниці влаштував масштабну ДТП у Солом'янському районі Києва, а потім погрожував посадою своєї дружини.