RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві зловили досвідченого квартирного злодія: фото

У Подільскому районі Києва крадій знеструмив весь поверх, щоб пограбувати одну з квартир. Правоохоронці затримали його вже через дві години після крадіжки.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

До поліції зателефонував киянин, який повідомив про крадіжку на проспекті Правди. Зловмисник виніс з квартири ноутбук, мобільний телефон, гроші та банківські картки. Під час огляду у під’їзді виявили камеру відеоспостереження:

"Аби залишитись непоміченим, порушник підійшов до електрощитової та знеструмив увесь поверх. Після цього фігурант зламав замки вхідних дверей, проник до оселі потерпілого та викрав звідти ноутбук, мобільний телефон, гроші та інші речі", - зазначили правоохоронці.

Затриманим 37-річний місцевий мешканець, який був неодноразово судимий за майнові злочини. За результатами обшуків в нього вилучили речові докази.

"Повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 185 КК України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло", - додали у поліції.

Йому загрожує строк від трьох до шести років. Запобіжний захід - тримання під вартою. Підозрюваного перевіряють на предмет вчинення аналогічних злочинів у Києві.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на лівому березі Києва крадій проник у припарковану маршрутку та намагався викрасти звідти копійки та дрібні гроші. Він судимий та вийшов з в'язниці лише два тижні тому.