RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Метався від страху і впав мертвий: у київському притулку для тварин сталася трагедія

У Києві, пес на прізвисько Гуффі, який проживав у притулку "Плюшка", помер через салюти та феєрверки в новорічну ніч. У чотирилапого зупинилося серце.

Про це повідомила зоозахисниця на своїй сторінці в Instagram.

Від вибухів піротехніки найбільше страждають тварини, бояться гучних звуків. Саме через салюти загинув однорічний вихованець Гуффію.

"Це був його перший Новий рік, ми забрали собаку з глухого села, вилікували, шукали сім'ю. Гуффі боявся гучних звуків і коли почалося все це пекло, його серце не витримало, воно кидалося від страху і в один момент звалилося мертво", - зазначила дівчина на ім'я Сніжана.

За словами зоозахисниці, всі собаки з притулку злякалися, забилися у будки. Багато хто досі не хоче виходити.

Користувачі висловили слова скорботи Сніжані, вони заявили, що питання з використанням піротехніки має вирішитись на державному рівні.

"Нестерпно, як страждають і гинуть тварини", "Як шкода, такий гарний песик", "Не можу повірити, шок", "Дуже шкода малюка. Бути врятованим і померти від страху".

Раніше "Апостроф" писав, що українці подали петицію про заборону використання петард та інших піротехнічних виробів, закрити всі магазини, де їх можна придбати, але зрештою - накласти штраф на 15 тис. грн.