RU  UA

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Києві поліція накрила підпільний бордель зі зброєю та наркотою: фото "дівчаток"

У Києві поліцейські затримали осіб, причетних до організації незаконного бізнесу з надання сексуальних послуг.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Правоохоронці з'ясували, що до злочинної групи входили чоловіки та жінки віком від 18 до 54 років – усього вісім осіб. Жінки обслуговували клієнтів на орендованих квартирах – вартість таких "розваг" становила від 1500 до 5000 гривень.

Під час обшуків було вилучено фото дівчат, залучених до незаконної діяльності, кошти в іноземній та національній валюті, мобільні телефони, комп'ютерне обладнання, банківські картки та чернетки.

Також поліцейські виявили та вилучили зброю та 45 набоїв, поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, пакет із речовиною рослинного походження.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сексуальна експлуатація, яка була скоєна групою осіб за попередньою змовою) та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами).

Чотирьох фігурантів було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, стосовно решти чотирьох збирається доказова база, щоб притягнути їх до відповідальності – їм загрожує до 7 років ув'язнення.

Щодо жінок, які займалися проституцією, складено десять адміністративних протоколів за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – зайняття проституцією.

Раніше ми повідомляли, що 38-річному громадянину Вірменії, який організував "бізнес" із продажу українок за кордон, повідомили про підозру у торгівлі людьми.