Події

Побив до півсмерті за зауваження: у Києві водій накинувся на пішохода, відео

У Києві водій сильно побив перехожого за зауваження через неправильне паркування. Наразі постраждалий перебуває у тяжкому стані.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Київ оперативний".

Інцидент стався близько 11:30 на вулиці Аболмасова, 6. Житель будинку зробив зауваження власнику припаркованої Toyota Land Cruiser Prado із номерним знаком AA7700EA через неправильне паркування.

Автовласник, за інформацією з відкритих джерел, Владислав Стеценко, 1997 року народження, відповів на зауваження кількома ударами та зробив кидок із прогином. На кадрах також видно, що після цього нападник почав добивати чоловіка на землі.

Після втручання небайдужого водія Hyundai, який проїжджав повз, побиття припинилося. Приїхали медики та терміново відвезли потерпілого.

З коментарів до публікації Frank Cowperwood стало відомо, що ситуація погіршилася. У потерпілого - забій і набряк головного мозку, йому довелося зробити невеликий прокол, щоб набряк спав.

Також у пості наголошується, що на місце пригоди приїжджали співробітники поліції, але оформляти хулігана не стали. Імовірною причиною такого ставлення правоохоронців є висока посада його тата у Міністерстві спорту.

Редакція "Апострофа" готова вислухати обидві сторони конфлікту.

Раніше ми писали, що у Дніпрі чоловік ледь не вбив підлітка прямо у супермаркеті.