RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві затримано ґвалтівника: поглумився над п'ятирічною дівчинкою та торгував дітьми

У Києві затримали 37-річного чоловіка за зґвалтування 5-річної доньки своєї знайомої. Його звинуватили у "14 епізодах злочинних діянь", включаючи торгівлю дітьми та виготовлення порнографії.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Чоловік забрав дівчинку до себе додому та згвалтував її. Під час обшуків у нього знайшли відеозаписи з дитячою порнографією.

"Затриманому вже повідомлено про підозру у чотирнадцяти епізодах злочинних діянь", - повідомляють правоохоронці.

Крім того, його звинуватили у торгівлі дітьми, виготовленні та збуті порнографії. Всього чоловіку загрожує близько 15 років у в'язниці. Запобіжний захід - тримання від вартою без права застави.

"Розпочато чотири кримінальних провадження: за ч. 3 ст. 149 – торгівля людьми вчинена щодо малолітнього, ч. 4 ст. 152 - зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, ч. 3, ч. 1 ст. 301 - ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів та ч. 3, ч. 1 ст. 301-1 - одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження Кримінального кодексу України", - зазначають у пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що к Святошинському районі Києва "репетитор" у соцмережах запропонував 15-річному зустрітися в інтимній атмосфері. Проте на місце прибули двоє міцних парубків.