RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Києві зухвалий злодій вкрав телефон у бармена: момент потрапив на відео

В одному з кафе в центрі Києва чоловік відволік дівчину-бармена та забрав її телефон. За словами киянки, поліція двічі проігнорувала інцидент, навіть маючи геолокацію викраденого телефону.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

За попередньою інформацією, чоловік зайшов до кафе на Хрещатику, 27а. Він спочатку намагався обікрасти гостей закладу, однак вирішив забрати телефон бармена. Коли "пробили" геолокацію телефону стало відомо, що він знаходився з адресою вул. Кисловодська 15, а потім на вул. Мілютенка, 46.

"На жаль, поліція їхати відмовлялась, перекидуючи все то на інші УП, то відмовкою, що їм не відчинять двері, то просто казали, що не приїдуть. Черговий дізнавач взагалі відмовилась вносити справу у ЄРДР (Єдиний реєстр досудових розслідувань - ред), бо не бачила в цьому потреби, хоча видно було, що злочин є і є можливість його арештувати", - зазначає постраждала.

Пізніше гаджет знов ввімкнули, і він рухався по вулиці Вадима Гетьмана у бік радіоринку "Караваєві дачі",

"На жаль, і в цей раз також багато патрулів відмовлялись їхати", - додає киянка.

Дівчина опублікувала список прикмет злодія. Вона просить допомоги у пошуці.

"Шкіра у нього наче жовтого кольору, тому я подумала, що це іноземець. Був у масці, але форма лиця була трохи квадратна, говорив невпевнено, що я спихнула, на незнання мови.

Невисокого зросту приблизно 160-165, середьої тілобудови, на свій зріст виглядає пропорційно, можливо широкі плечі.

Був одягнений у світлі блакитні штани, чорну куртку, бежеву шапку та червону кофту, капюшон якої вдів на голову", - зазначає пострадлала.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві злодій витягнув мобільний телефон і зробив селфі, яке потрапило в мережу. Його оголосили в розшук.