RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Одним менше: під Києвом затримали "мінера", фото

У четвер, 20 січня, в Київській області затримали "мінера", який вирівшив вночі пожартувати над правоохоронцями. Йому загрожує до 6 років у в'язниці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

38-річного жителя міста Ірпінь було затримано за неправдиве повідомлення про замінування. Близько 23:00 він зателефонував до поліції та заявив, що замінував один із будинків по вулиці Білокур.

На місце прибули правоохоронці, кінологи та вибухотехніки для проведення перевірки, однак жодних вибухових пристроїв не виявили. "Мінера" затримали менше ніж за годину після закінчення обстеження території.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від двох до шести років", - зазначають правоохоронці.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що нещодавно в Києві в черговий раз "замінували" всі школи. Дітей масово евакуюювали з навчальних закладів для проведення перевірок. Не було знайдено жодних вибухонебезпечних предметів.