RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Убила таксиста ножем у серце: у Києві винесли вирок небезпечній злочинниці

В Києві подружжя ножем у сердце вбило таксиста-пенсіонера, а потім пограбували його та викинули тіло у ліс. Обидвом загрожує до 15 років у в'язниці.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

У травні 2016 року вночі поруч зі станцією метро "Шулявська" 33-річний чоловік та його 34-річна дружина попросили таксиста відвезти їх до Жулян. Коли авто зупинилось у темному провулку, чоловік накинув мотузку на шию 62-річному таксисту та почав душити, а його дружини ножем вдарила його у сержце. Тіло пенсіонера вони заховали у лісосмузі під Києвом, а потім заволоділи його грошовими коштами та автомобілем.

"За принципової позиції прокурора Київської міської прокуратури Київським апеляційним судом залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким 33-річного чоловіка та його 34-річній дружину засуджено до 15 та 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна за умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, розбійний напад та викрадення автомобіля (п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України)", - зазначають у прокуратурі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у селі Крюківщина Бучацького району Київської області вночі співробітники Департаменту охорони виявили закривавленого таксиста, який був без свідомості через ножове поранення в шию і голову.