RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У центрі Києва невідомий відкрив вогонь із автомата: момент потрапив на відео і фото

У вівторок, 25 січня, у центрі Києва невідомий відкрив вогонь з автомата – це трапилося біля будівлі Служби безпеки України.

Відео опубліковано у Telegram-канал "Київ Оперативний".

Інцидент стався на вулиці Володимирській, поряд із будівлею СБУ. За даними ЗМІ, невідомі люди з автоматами напали на активістів громадської організації "Український стяг" - повідомляється, що у кількох людей в руках були карабіни та пістолети.

Також у кадрі з'явилася людина, яка заявила, що вона є співробітником Служби безпеки України.

Обережно! Відео містить елементи 18+, тобто ненормативну лексику та постріли!


Пізніше стали відомі перші подробиці - про це повідомляє Telegram-канал "Сегодня". Журналісти повідомили, що представники однієї із громадських організацій намагалися наклеїти наклейки на пункт обміну валют. У цей момент до місця під'їхав автомобіль з інкасаторами - один із них сприйняв те, що відбувається як напад на обмінник. Далі відбулася стрілянина.

У поліції заявили, що обійшлось без потерпілих. Тим часом, сайт "Страна" з посиланням на власні джерела в МВС, повідомляє, що всіх причетних до стрілянини вже затримано - інкасатором виявився охоронець пункту обміну валют, а автоматом виявився карабін "Сайга", зовні схожий на автомат Калашникова.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в університеті на південному заході Німеччини сталася стрілянина. Місцеві ЗМІ повідомляють про чотирьох поранених, один із них у важкому стані.