RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Отримав 5 протоколів від поліції: у Києві п'яний водій влаштував погром на парковці, відео

У Київській області п'яний водій влаштував погром на автостоянці. Він розбив одразу п'ять припаркованих авто.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua у Telegram-каналі.

Інцидент стався 9 лютого близько 22 години місті Бориспіль на вулиці Головатого. Автомобіль марки Mazda в'їхав у припарковані авто: Audi, Toyota, Mitsubishi, Hyundai, ВАЗ. Жертв не було, пошкоджено лише авто.

Виявилося, що водій був у стані алкогольного сп'яніння.

На місце прибула поліція, яка у результаті склала п'ять протоколів: два за ДТП, один - за залишення місця аварії, один - за керування у нетверезому стані, один - за хуліганство, ще один - за керування без посвідчення водія.

Як зауважує Telegram-канал, чоловік вчинив скандал із поліцією.

"Вночі, близько 22 год. У м. Бориспіль на вул. Головатого водій мазда, будучи "під градусом", розбив 5 припаркованих авто: Audi, Toyota, Mitsubishi, Hyundai, ВАЗ і влаштував скандал з поліцією - кричав, матюкався, відмовився пройти огляд. У результаті нашкодив на 5 протоколів - 2 за ДТП, 1 за залишення місця ДТП, 1 за управління у нетверезому стані, 1 за хуліганство та вишенька на торті - постанова за управління без посвідчення водія. Жертв немає, постраждали лише автомобілі, власників чекає неприємний сюрприз. Справжній красень, зрозуміти та пробачити!", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" писав, що 9 лютого на в'їзді в Пущу-Водицю зіткнулися автобус та легковий автомобіль.