RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві звичайна ситуація на дорозі мало не закінчилася стріляниною: відео

На столичній дорозі зухвалий водій дивним чином відреагував на зауваження іншого автомобіліста. Звичайна ситуація могла закінчитися стріляниною.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

У соцмережі водій поділився відео та подробицями інциденту на дорозі. Так, проїжджаючи Жулянським мостом у Києві, автомобіліст посигналив білій Mazda 6, яка сильно "виляла" по дорозі: "Потім починає мене пригальмовувати, через кілька кілометрів під'їжджає з лівого боку відчиняє вікно і дістає пістолет", - написав чоловік.


"Як наші громадяни показують єдність на дорозі?", - запитує водій, якому погрожували.

У коментарях інші автомобілісти розповідають подбіні історії, коли звичайне зауваження порушнику закінчувалося погрозами, хамством чи навіть фізичним насильством.

"Вчора наздогнав у пробці стару Ауді легесенько, навіть подряпини не залишив, жінка за кермом, праворуч мужик вийшов і одразу почав із погроз", "Хто знає, в якому він стані. Мені якось неадекватний воділа ледве руку не зламав", - розповіли у коментарях.

Крім того, водіям нагадали про те, що для власної краще обов'язково придбати реєстратор.

Нагадаємо, на столичних дорогах неодноразово помічали подібних "рішал на дорозі". Раніше водій на порожньому місці дістав із салону пістолет і направив його у бік "кривдника".