RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

ЗСУ під Києвом завдали нічних ударів по колонах танків та "Градів" окупантів: відео

У ніч на понеділок, 28 лютого, окупанти спробували наступати на Київ з поліського напрямку, навівши понтонну переправу через річку Ірпінь у районі Демидова (на північ від Вишгорода).

Про це повідомляє Держспецзв'язок.

Проте чергова спроба окупанта захопити місто Ірпінь не принесла успіху. Українськими силами оборони знищено нову техніку противника.

За всіма напрямками танкові та механізовані підрозділи ЗС України за підтримки артилерії утримують оборону певних рубежів, йдеться у повідомленні.

Також стало відомо, що після початку доби 28 лютого під Макаровом Київської області українські військові накрили колону ворожої техніки, повідомляє "Військове телебачення України" і публікує відповідне відео.

"Наші хлопці накрили колону ворожої техніки. Російські "Гради" і танчики стали на нічліг. І точно будуть міцно спати", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 27 лютого, у сусідній з Ірпенем Бучі ЗСУ розгромили колону військової техніки ВДВ РФ. Знищено ЗРК "Стріла-10", БМД-2, БТР-Д, БТР-82А, БРЕМ-К і паливозаправник на базі КамАЗа.