RU  UA

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Б'ють по святому: під Києвом окупант завдав удару по пологовому будинку

Біля Києва російський снаряд потрапив до пологового будинку "Адоніс". Людей встигли евакуювати, але є величезні пошкодження будівлі.

Про новини повідомляє гендиректор мережі "Адоніс" Віталій Гирін у Facebook.

Приватний пологовий будинок мережі "Адоніс" розташований у селі Бузова на Житомирській трасі біля столиці. Там уже кілька днів тривають бої.

“Друзі, всі питають, що з пологовим будинком. Дякую за підтримку. У пологовий будинок потрапив снаряд, пошкодження великі, але будівля стоїть. Усі евакуйовані. Головне – не треба зараз їхати, когось забирати. Все в надійному місті та безпеці. Це точно. Зі мною та сім'єю все ок!” , - написав Ги , попросивши поширювати правдиву інформацію. Він наголосив, що не збирає кошти на будь-яку допомогу з приводу пологового будинку, оскільки "за все заплатить окупант".


Зазначимо, за перший день війни двоє з 11 діток у столиці народилися у бомбосховищі. Деякі приватні пологові будинки в місті заявили про те, що готові безкоштовно приймати пологи у вагітних жінок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що окупанти розстріляли дитячий будинок біля Києва. Постраждалих внаслідок обстрілу не було, оскільки на момент влучення діти та персонал дитячого будинку перебували в інших приміщеннях.