RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Імовірні нальоти з повітря: мешканцям Київської області розповіли про найнебезпечніші місця регіону

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба заявляє, що найбільш небезпечними напрямками області залишаються Житомирська траса, напрямок Бучі, Ірпеня та Гостомеля, Макарів та північ Вишгородського району.

За його словами найбільш активні бої йдуть на території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської та Великодимерської територіальних громад Броварського району. Крім цього, загарбники продовжують накопичувати війська та техніку, обстрілюються житлові масиви та інфраструктура.

Відзначається, що досить часто лунають повітряні тривоги майже по всій території Київської області, а також продовжується боротьба із диверсійними групами.

Кулеба відзначив, що гуманітарна допомога направляться у всі 7 районів Київщини та нагадав про евакуацію із районів, які найбільше постраждали від російських окупантів.

"Сьогодні планується проведення евакуація населення через гуманітарні коридори з Бучі, Ірпіня, Гостомеля та Бородянки", - наголосив він.

Раніше ми писали, що біля Чернігова Збройні сили України знищили російський дивізіон ракетних комплексів "Іскандер-М", які обстрілювали мирне населення.