RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Під Києвом бригада електриків наскочила на ворожі міни: є вбиті та поранені

Сьогодні, 28 квітня, у Київській області на міну, залишену ворогом, наїхала бригада електриків. Вони відновлювали світло у районі Макарова. В результаті одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Також на міну наїхали енергетики у селі Маковище — там один поранений.

Про це повідомив голова поліції Київської області Андрій Небутов .

Так, внаслідок наїзду на протитанкову міну на польовій дорозі працівник енергетичної компанії отримав перелом ліктьового суглоба та стегна. Поруч виявили ще п'ять мін: їх залишили російські окупанти, коли відступали з території Київщини.

Глава поліції повідомляє, що правоохоронці фіксують подібні трагедії майже щодня. "Тому вкотре закликаємо громадян бути обережними, не виїжджати на ґрунтові дороги та лісові стежки районів, що були в окупації", - наголосив Небутов.

Він попросив обходити покинуті будівлі та місця дислокації військ окупантів, а також не брати незнайомі речі з місць бойових дій.


"Це вже третя бригада електриків, яка вибухнула на міні в Макарівській ТГ. Хлопці намагаються якнайшвидше дати людям електроенергію і наражаються на таку страшну небезпеку", - зазначають українці.

Окупанти справді залишили по собі чимало небезпечних предметів. Раніше повідомлялося про те, що під Києвом на міні підірвався КамАЗ.