RU  UA

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Бучі директор цвинтаря влаштував свято із салютом: фото

У ніч на 8 травня у місті Буча Київської області, яке ще оговтується від окупації та обстрілів, тероборона затримала директора кладовища та його товаришів за те, що вони влаштували салют під час дії воєнного стану.

Про це повідомляє офіційний канал комунікації у Facebook Добровольчого формування Бучанської міської територіальної громади №1.

"Група швидкого реагування Добровольчого формування Бучанської міської територіальної громади №1 спрацювала моментально і вже затримала недолугих піротехніків!", - йдеться у повідомленні.

Як написала на своїй сторінці у Facebook мешканка Бучі, затримали головного наглядача кладовищ Бучанської ОТГ Сергія Капличного та його товаришів. Вони запустили близько о 21:30 вечора феєрверк.

"В мене в будинку дворічна донечка, поряд багатодітна родина, у якої п'ятеро діток - батько і голова родини яких, зараз мужньо захищає свій дім і нас з вами.... не так давно переживша окупацію і постійні обстріли. Що вона чує, САЛЮТ, покидьок Капличний, за злякані знову дитячі очі, за знову від зривів зірваний дитячий сон, заради своїх безглуздих жартів і розваг, я тебе особисто буду ломакою бити при кожній, а за своїх дітей, не сумнівайся, у розлютованих мам і жінок, чоловіки, сини і діти зараз яких всіма силами охороняють нас, сил вистачить", - наголосила місцева жителька.

Фото: facebook.com/dobrobatbucha

У червоно-чорному одязі лежить Сергій КапличнийФото: facebook.com/dobrobatbucha

Фото: facebook.com/dobrobatbucha

Нагадаємо, у Києві неадекватний громадянин поранив поліцейських. Один з патрульних отримав поранення в голову. Інцидент стався у Подільському районі.