RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Вони у глухому куті: військова пояснила, чи є ймовірність повторного наступу на Київ

Ймовірність повторного штурму Києва російськими військами все ще зберігається. Рашисти загнали себе в глухий кут і не здатні уявити, що можуть програти Україні.

Про це в ефірі Апостроф TV заявила заступниця командира Добровольчого батальйону "Карпатська Січ" Марія Чашка.

"Імовірність завжди залишається, тому що ми знаємо, що в них амбітні плани. Безперечно, ця війна – це вже не просто фізична війна на знищення, це війна ідеологічна. Ми розуміємо: або ми їх, або вони нас. У них немає варіантів, вони себе загнали в глухий кут, і вони навіть уявити собі не можуть, що вони можуть програти Україні", - пояснила Чашка.

За словами військової, те, як буде складатися ситуація під Києвом, дуже сильно залежить від того, як будуть розвиватися події Харківщині.

"Їм доводиться постійно сюди підтягувати нові й нові сили, оскільки ми їх тут розбиваємо, навіть переходимо від оборони до контратаки. Їм доводиться підтягувати й техніку, і живу силу. Відповідно, це дуже сильно розбиває їхні плани на Київ та будь-які інші території. Звичайно, треба бути готовими і не розслаблятися. Але я переконана, що завдяки успіхам на сході, тут на нашій території, якісь активніші дії на Київ стають щораз менш імовірними", - резюмувала Чашка.

Повну версію інтерв'ю із Марією Чашкою читайте на Апострофі 13 травня.