RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Ракетний удар по ДВРЗ у Києві: в "Укрзалізниці" зробили важливу заяву

У неділю, 5 червня, окупанти обстріляли чотирма ракетами Дарницький вагоноремонтний завод на лівому березі Києва нібито через військову техніку у корпусах заводу. "Укрзалізниця" офіційно заявила, що на території ДВРЗ немає військової техніки і запросила всіх журналістів, щоб довести, що держава-терорист вчергове дезінформує людей.

Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін на своєму Telegram-каналі.

"Офіційно заявляю — на території ДВРЗ немає військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції. Я офіційно запрошую всіх журналістів — і українських і іноземних сьогодні на ДВРЗ. Ми підтвердимо, що росія вчергове збрехала. І що їх справжня ціль — економіка України та мирне населення. Вони хотять перекрити нам можливість експортувати українську продукцію на захід", - наголосив він.

Також голова "Укрзалізниці" додав, що рашисти б’ють по залізниці щодня, тому ніхто не розгубився і почав екстрено ремонтувати пошкоджене.

"Серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу. І оперативно приступили до ліквідації наслідків удару", - зазначив Камишін.

Раніше ми писали, що вранці 5 червня в Києві були вибухи в Дарницькому та Дніпровському районах.

Згодом стало відомо, що окупанти завдали ракетного удару по Києву з Каспійського моря.