RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Поставляв кокаїн елітним клієнтам: у Києві засудили відомого наркоторговця, фото

Відомого столичного наркодилера Юрія Чернецького, який збував кокаїн у нічних клубах Києва, засудили до п'яти років ув'язнення.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

Читайте також: У Києві покарали юного наркоторговця, прив'язавши хлопця до стовпа: опубліковано відео

"За підтримку публічного звинувачення Печерською окружною прокуратурою Києва судом оголошено обвинувальний вирок киянину за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України), - йдеться у повідомленні.

Чоловік збував наркотики, у тому числі й кокаїн, у нічних розважальних закладах Києва, де й був спійманий на гарячому. Під час обшуків за місцем проживання правоохоронці також виявили наркотичні речовини.

"За результатами судового розгляду прокурором повністю доведено вину чоловіка в інкримінованих злочинах. Вироком Бориспільського міськрайонного суду Київської області обвинуваченому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі”, - повідомляють у прес-службі прокуратури.

До набуття чинності вироку чоловік перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в центрі Києва затримали чоловіка, який продавав амфетамін підліткам, примотавши його скотчем до стовпа.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: КиївПодії
Теги: