RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Києві спалахнула сильна пожежа на Позняках - район затягнуло димом: фото і відео

У Києві сталася пожежа у ресторані, що знаходиться у Дарницькому районі столиці.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Повідомляється, що загорівся генератор. Загоряння сталося близько 11 години у понеділок, 16 січня, у ресторані "FoodHall". Заклад розташований на вулиці Гришка 8Б у районі Позняки. Зазначається, що на місці події працюють рятувальники, чи є жертви наразі невідомо.

Читайте також: У Києві спалахнула потужна пожежа у багатоповерхівці: відео

На відео видно, як район огорнуло білим густим димом.

Нагадаємо, у правилах експлуатації до генераторів зазначається, що пристрій необхідно розміщувати лише на відкритому повітрі або в просторому приміщенні з вентиляцією, що працює і можливістю провітрювання, оскільки він виділяє чадний газ. При цьому, відстань до стін та іншого обладнання повинна бути більше одного метра. Також, не можна ставити генератор у вибухонебезпечному середовищі та відкривати кришку бензобака при включеному двигуні. Наголошується, що вологе середовище небезпечне для двигуна, тому бензиновий генератор заборонено вмикати в умовах підвищеної вологості, під час дощу або снігу.

Раніше ми писали, що у неділю, 4 грудня, сталася масштабна пожежа в електророзподільчому пункті, який розташований у Деснянському районі Києва.