RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Трагедія у Броварах: очевидці розповіли про останні хвилини перед падінням вертольота

У середу вранці 18 січня у місті Бровари Київської області біля дитячого садка впав вертоліт - очевидці розповіли, що бачили в останні хвилини до трагедії.

Про це повідомляє "Цензор.нет".

"Вертоліт зробив три кола над "Форою", полетів в центр, почав різко знижаться, ударився, загорівся і все", - розповів мешканець Броварів про останні хвилини перед авіакатастрофою.

Читайте також: Загинуло керівництво МВС: що говорять у поліції про трагедію у Броварах

Водночас учні зі школи, що знаходиться поряд, розповіли, що бачили, як діти вибігали з рюкзаками, що горіли. Серед них була паніка, проте вихованців садочка вдалося вивести з будівлі.

Вихователька дитячого садка у Броварах, куди впав гвинтокрил, також прокоментувала трагедію. За її словами, вона приймала дітей, коли побачила заграву - це було близько 8 години ранку.

"Спочатку гуділо, наче щось летить. Ми притихли, а тоді після заграви почули вибух. Всі прилягли, евакуювалися до укриття швиденько. Ми встигли прийняти четверо діток, і одразу батьки їх забрали", - розповіла вона.

За словами українського журналіста Андрія Цаплієнко, за попередньою версією слідства, причиною авіакатастрофи в Броварах стала помилка пілота - вертоліт летів у тумані та зачепив дах дитячого садка.

Він також наголосив, що кількість жертв зростає, наразі відомо про 18 загиблих, серед яких троє дітей. При цьому, поранення отримали 26 людей, серед яких 12 дітей.

Раніше ми публікували відео перших хвилин після падіння гелікоптера у Броварах.