RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Побили та вкрали велику суму грошей: у Києві затримали зловмисників, фото

У Києві три злочинці побили чоловіка та пограбували його на $44 тисячі – грабіжників вдалося затримати, їм загрожує до тринадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Києві.

Інцидент відбувся у Дніпровському районі столиці. З'ясувалося, що потерпілий випивав у компанії знайомого і згодом, щоб розрахуватися за відпочинок, пішов за грошима до сейфа у складському приміщенні, де він працює. Знайомий разом зі спільниками дочекалися, поки той відкриє сейф, а потім пограбували його.

Потерпілий одразу ж зателефонував до поліції, завдяки чому крадіїв вдалося затримати того ж дня.

Читайте також: Били та погрожували ножем: на Одещині підлітки пограбували свою колишню вчительку, фото

"Ми провели низку розшукових та слідчих заходів і встановили, що до вчинення грабежу причетний товариш потерпілого, з яким вони разом відпочивали. Фігурант заздалегідь організував напад, оскільки знав, де і яка сума знаходиться в сейфі, а два його спільники взяли на себе ролі виконавців злочину", - розповів начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Олександр Степура.

За його словами, злочинцями виявилися кияни, 1983, 1982 та 1988 років народження. За місцями проживання фігурантів правоохоронці провели невідкладні обшуки та вилучили речові докази, які направлені на відповідні експертні дослідження.

Раніше ми писали, що у ніч проти понеділка, 25 жовтня 2021 року, у Києві патрульні затримали грабіжників, які побили та пограбували чоловіка біля вокзалу.