RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Летів 160 км/год: у Києві поліція жорстко затримала "шумахера" - відео інциденту

У Києві патрульна поліція зупинила BMW за те, що авто рухалося зі швидкістю 160км/год та піджимала водіїв, тим самим порушуючи правила дорожнього руху. Порушника затримано за опір працівникам поліції, але це не задовольнило його дружину, яка їхала з ним. Блогерка звинуватила правоохоронців у тому, що вони нібито побили їх обох та їй "страшно жити у такій країні".

Про це повідомив перший заступник директора Департаменту патрульної поліції Нацполіції Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши відео затримання з постом його дружини у соцмережах.

Читайте також: У Києві джип влетів у "швидку" - машина екстреної допомоги перекинулася, фото та відео

Інцидент стався на вулиці Академіка Заболотного. Водія BMW зупинили та висунули звинувачення у порушенні ПДР, а саме недотримання безпечної дистанції та інтервалу та невикористання попереджувальних сигналів під час зміни напрямку руху.

Після зупинки з боку порушників почалося хамство та погрози у бік правоохоронців, а також відмова пред’явити посвідчення водія. Потім чоловіка попросили вийти з авто, він це зробив, надав документи і конфлікт мало би бути вичерпано, але за чоловіком вийшла його дружина - блогерка з Instagram під псевдонімом "mari___my_ray".

"З машини вийшла інста-блогерка і, напевно, в пошуках хайпу, вирішила втрутитись в подію. Поліцейський тильною стороною руки (дивіться на відео) намагався відгородити її від проїжджої частини та віддалити на безпечну дистанцію, АЛЕ! Чоловік інста-блогерки, замість того, щоб самому їй зробити додаткове зауваження і сказати відійти, одразу здійснив напад на поліцейського і в подальшому чинив протидію затриманню та наніс тілесні ушкодження патрульному в процесі", - розповів Олексій Білошицький.

За такий вчинок водієві повідомили про підозру за опір працівникам поліції. Його затримали у порядку статті 208 КПК України.

Такий поворот подій не сподобався його дружині і вона виклала гнівний пост в Instagram про "зраду" і "поганих поліцейських", які "ні за що" затримали її чоловіка. За її версією, вона вийшла з машини, коли побачила, що патрульні "агресивно налаштовані", ввімкнула камеру та попросила показати відео з машини поліції, у відповідь блогерку нібито штовхнули, а її чоловіка заламали та "почали душити".

"Далі можна довго коментувати і описувати те, що "накрутила" у своїх постах інста-блогерка, але відчуваю, що у вас вже закінчується поп-корн, тож прокоментую лише один скрін, який додаю. "Он их не бил никак", "Мне страшно жить в этой стране", "жертва агрессии", "страшно жить в этой стране", "страшно на дорогой машине". Ні, я вважаю, що страшно може бути всім іншим громадянам, які можуть стикнутись з такими жертвами, як на дорозі, так і в житті. А потім ще їх же і будуть намагатись булити і мобити в мережі… верх цинізму", - прокоментував пост блогерки Марії перший заступник директора Департаменту патрульної поліції Нацполіції.

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика.

Нагадаємо, 17 лютого на Київщині сталася моторошна ДТП – легковик зіштовхнувся з маршрутним автобусом, є загиблі.