RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Через пожежу у Києві частину вулиць перекрито: що відомо

В одному із районів Києва після масштабної пожежі перекрили кілька вулиць.

Про це повідомляє пресслужба столичної Національної поліції.

За даними силовиків, через масштабну пожежу, яка спалахнула на підприємстві в Подільському районі Києва, було перекрито дві вулиці.

Читайте також: Вибило навіть віконні рами: у Києві у багатоповерховому будинку прогримів потужний вибух - подробиці та фото

У пресслужбі Нацполіції уточнюють, що через обмеження патрульні здійснюють регулювання та безпеку руху транспорту у цій частині міста.

"Через пожежу перекрито рух на частині вулиці Новокостянтинівської та повністю вулиця Нахімова. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху", - йдеться у повідомленні.

Окремо у Нацполіції закликали водіїв враховувати обмеження, коли вони плануватимуть свій маршрут у Подільському районі Києва.

Мер Києва Віталій Клично уточнив, що для ліквідації масштабної пожежі у Подільському районі столиці залучили 18 одиниць спецтехніки та майже 90 осіб особового складу.

"Займання сталося у металевому складському приміщенні на території одного з підприємств. Горить на площі близько 2000 квадратних метрів", - додав Кличко.

Раніше ми розповідали, що у Києві сталася пожежа на складі у Солом'янському районі.