RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Задушив ременем рідну сестру: у Києві чоловік пішов на страшний злочин, фото

У Києві поліцейські затримали рецидивіста, який задушив ременем від сумки рідну сестру, а потім пограбував її квартиру. Злочинцю загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Читайте також: Облила бензином, спалила та закопала: на Київщині сімейний конфлікт закінчився вбивством, фото

Повідомляється, що до поліції надійшла інформація, що у квартирі на вулиці Івана Виговського місцевий мешканець виявив без ознак життя свою 61-річну матір. На виклик на місце події прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управління поліції, співробітники кримінальної поліції та судово-медичний експерт. На тілі загиблої виявлено характерні сліди від удушення, а проведена судово-медична експертиза підтвердила, що смерть настала внаслідок механічної асфіксії.

"До потерпілої напередодні приїхав її наркозалежний брат, після сварки зі співмешканкою. Наступного дня чоловік попросив гроші у родички, але почувши відмову, повалив жінку на підлогу і задушив її ременем від сумки. Після цього порушник викрав із квартири мобільний телефон, гроші та ювелірні вироби і втік з місця злочину. Фігурант був оголошений у розшук і невдовзі наряд поліції охорони затримав його у Солом'янському районі столиці", - розповів начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький.

Зазначається, що 58-річний киянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину - у 2015 році він посварився з власником будинку, в якому робив ремонт, і праскою завдав опоненту численних ударів, а потім ще й душив його електричним шнуром. Чоловік провів п'ять років у виправній колонії.

"Затриманому оголосили про підозру за пунктом шостим, другої статті 115 Кримінального кодексу України, тобто, навмисне заподіяння смерті іншій людині за корисливими мотивами, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство. Підозрюваний перебуває під вартою, - йому загрожує довічне позбавлення волі", - додав Трембіцький.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві затримали торговця наркотиками, який хотів "пригостити" патрульних.

Вас також може зацікавити:

Дитину зґвалтував і задушив родич: на Прикарпатті гарячими слідами розкрили страшний злочин

У Київській області чоловік кинув у гостей гранату, є загиблий

У Києві злочинець-рецидивіст задушив пенсіонерку заради кількох тисяч гривень: фото