RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

На Київщині чоловік жбурнув гранату біля магазину: як покарають зловмисника

На Київщині чоловік вийшовши із магазину кинув гранату прямо посеред вулиці, внаслідок чого травмував перехожу та травмувався сам – зловмиснику загрожує до 7 років ув'язнення.

Про це написали на Facebook-сторінці "Поліції Київської області".

Так, про інцидент, що стався у Сквирській громаді, повідомили увечері, 17 червня. До поліції звернулася сама постраждала, яка показала свої пошкодження та надала опис зовнішності та одягу зловмисника, після чого правоохоронці розпочали ряд заходів для ідентифікації та затримання цієї особи.

Читайте також: Киянку не пустили до укриття елітного готелю під час тривоги: жінка поскаржилася до поліції, фото

Того ж вечора оперативники затримали 32-річного правопорушника за його місцем проживання. Правоохоронці отримали інформацію, що зловмисник знайшов гранату у селі за допомогою металошукача ще на початку квітня цього року. Він забрав її собі та незаконно зберігав вдома. При цьому, раніше вже були випадки, коли він мав проблеми із законом за побиття знайомої та зберігання холодної зброї. Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Зазначається, що на місці події працювала слідчо-оперативна група Білоцерківського управління поліції Київщини, кінологи та вибухотехніки.

Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру (ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Раніше ми писали, що у Львові чоловік налякав сусідів під час повітряної тривоги.

  • Вас може зацікавити:

На Львівщині стався смертельний вибух: що відомо про загиблих

У Києві прогримів вибух, загинув чоловік: подробиці

В Чернігові пролунали потужні вибухи, піднявся стовп диму