RU  UA

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Події

Новини

19 вересня

Всі новини

Мешканці будинку у Києві оскандалились через ініціативу щодо військових та волонтерів

У Києві ініціативна група мешканців будинку на вулиці Солом'янська, 15А хоче заборонити волонтерам та військовим паркуватися у своєму дворі через підпали військових машин.

Про це розповіла у Facebook журналістка Тетяна Даниленко, показавши листування у прибудинковому чаті.

"Якби не українські військові, бійці "Ахмата" вже виловлювали б на вулицях Києва дівчат для гарему Кадирова, а кілька мільйонів людей вже відпочивали б на Соловках. Ми буквально дихаємо цим повітрям лише завдяки героїзму кількох сотень тисяч людей, які продовжують тягнути на собі тягар війни. Але в героїчних людей, здається, починає розкладатися тил", - написала Даниленко.

Пізніше журналістка додала, що "ініціативна група" вже шле їй погрози.

"Люди навіть не спробували спростувати своє скотство", - зазначила вона.

"По-перше, київське ППО може взагалі у відпустку відправити? Чим вони гірші за депутатів? Най відпочинуть. А то шось гучно бабахають тут, спати не дають, діти плачуть, люди бідкаються, влада розводить руками. По-друге, всіх військових та волонтерів пора вивезти подалі від Києва в ліси. Бо заважать жити життя пересічним громадянам та громадянкам. Наражають на небезпеку, панімаш. І взагалі, коли це все закінчиться? Люди втомилися від війни", - прокоментував ситуацію волонтер Тім Златкин.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві троє невідомих спалили автомобіль для евакуації поранених військовців, який був куплений на гроші, зібрані волонтерами.