RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Облили фарбою та зеленкою: в Києві "атакують" чиновників, які займаються "зачисткою" МАФів, фото

В п'ятницю, 9 квітня, будівлю комунального підприємства, яке зносить МАФи, закидали фарбою і зеленкою. Співробітники КП регулярно отримують погрози.

Про це повідомляє "Вартові еспресо".

Невідомі погрожують директору КП "Київблагоустрій" Миколі Бойку. Раніше біля будинку він знайшов пляшки з "коктейлями Молотова" і записку з погрозами. Пізніше територію КП облили зеленкою і фарбою. На паркані уздовж території залишені написи: "Банда", "Злодії", "Геть".

На місце прибула слідчо-оперативна група.

"Ми почали отримувати прямі погрози нам і нашим сім'ям. І це не жарти. Директору комунального підприємства під парканом будинку залишили пляшки з "коктейлем Молотова" і записку з погрозами", - повідомляє Глава департаменту міського благоустрою КМДА Олексій Кулеба.

Нагадаємо, "Київблагоустрій" продовжує проводити зачистку міста від незаконних МАФів.

"Логічно, що зараз ми зіткнулися з опором організованих груп, які не бажають наведення порядку в місті, не хочуть працювати прозоро і сплачувати гроші в бюджет", - додав він.

На думку Кулеби, винні не власники малого бізнесу, а великі мережі незаконних МАФів, які приносять власникам мільйонні неоподатковані доходи. Вони часто просто здають свої МАФи в оренду, не беручи участь безпосередньо в процесі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Одесі охорона ТРЦ поставила відвідувача на коліна і вмила зеленкою.