RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Головою Київської облради стала "слуга народу": що про неї відомо

У вівторок, 27 квітня, депутати Київської обласної ради проголосували за відставку голови ради Олександра Склярова і обрали на цю посаду представника партії "Слуга народу" Наталію Гунько.

Про це повідомили на сайті руху "Чесно".

Все Присутні на засіданні 58 депутатів проголосували за це призначення. Депутатські фракції "За майбутнє" і "Європейська солідарність" підтримали Наталію Гунько та своїх кандидатур не висували.

За даними "Чесно", Скляров на вимогу депутатів відмовився скликати цю сесію, тому обранці самі зібралися в будівлі облради.

Наталія Гунько була №3 в списку кандидатів в депутати Київської облради від "Слуги народу". У 2015 году вона була обрана депутатом облради від Радикальної партії Олега Ляшка,

Відомо, що Гунько працює юристом-консультантом в ТОВ "Гільдія права" і є бенефіціаром цієї фірми. Також вона є власницею ТОВ "Транспортна компанія" Експрес-круїз "і ПП" Граніт Трейд" (виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів з випаленої глини).

Її чоловік Анатолій Гунько на місцевих виборах у 2020 році балотувався також від "Слуги народу" на Чернігівщині. У минулому році він йшов до парламенту від "Батьківщини". За даними "Чесно", Гунько фігурував в дерибані землі в Броварах.

Як повідомляв "Апостроф", через скарги на міністра охорони здоров'я України Максима Степанова знову виникло питання про його відставку. Розглянути дане рішення планує Верховна Рада.