RU  UA

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Журналісти показали будинок друга Зеленського "Юзика" під Києвом: фото і відео

Під Києвом на відео зняли особняк народного депутату від партії "Слуга народу" і колишнього актора-гумориста студії "Квартал-95" Юрія Корявченкова, відомого під псевдонімом "Юзик".

Про це повідомляє СТРАНА.ua.

Як повідомляє ЗМІ, Корявченков затіяв масштабне будівництво заміського маєтку в селищі Проців Бориспільського району. До маєтку депутата йде ідеально гладка дорога з пофарбованими бордюрами і свіжою розміткою.

"Видно, що потрудилися над нею зовсім недавно. Підтвердження тому - табличка з написом" Велике будівництво "(це програма президента по реконструкції доріг в країні)", - повідомляє видання.

Ділянка депутата площею 18 соток і недобудована дача площею 260 кв. м. записані на дружину Тетяну.

"На місці виявилося, що двір ще вимагає озеленення. А ось замість садового будиночка нардеп Корявченков зводить грунтовний особняк серед соснової лісопосадки", - додають журналісти.

Двоповерхова будівля майже повністю готова зовні, залишилися лише оздоблювальні роботи. За даними видання, такі котеджі коштують від $ 300 000 до $ 500 000 в залежності від ступеня готовності об'єкта.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що незабаром в рамках програми Володимира Зеленського "Велике будівництво" буде завершено будівництво найважливішого для Херсонської області інфраструктурного об'єкта - шляхопроводу "ХБК - Таврійський".