RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Помилка? Не думаю": Кличко відреагував на масштабні "маски-шоу"

У будинок до мера Києва Віталія Кличка вранці у вівторок, 18 травня, прийшли з обшуком, він дав коментар щодо інциденту.

Про це Кличко написав у Facebook.

"Друзі! "Детективні" події навколо міської влади розгортаються все абсурдніше! Сьогодні вранці, десь, 7:00, коли я пішов на тренування, в під'їзд зайшла група озброєних і в шоломах правоохоронців, які перебували там поки я тренувався. Коли я прийшов додому, піднімаючись по сходах, побачив групу правоохоронців ", - описав події Кличко.

Він додав, що на його питання про те, що відбувається, вони відповіли, що прийшли, нібито, в квартиру двома поверхами нижче квартири мера.

"Начебто, ця квартира здається і у них питання до орендарів. Але ... Камера встановлена на моєму поверсі зафіксувала, що ці люди піднімалися на мій поверх і дзвонили і стукали в двері моєї квартири. Помилка? Я не думаю", - пише Кличко .

Він наголосив, що триває "безпрецедентний тиск на міську владу".

"Такого не було навіть за часів Януковича. І за такі незаконні дії і режисерам, і виконавцям доведеться відповідати за законом!", - резюмував мер Києва.

Раніше Кличко заявив, що атака на столичну владу відбувається за схемою, яку Янукович колись використовував з Черновецьким.